VDC Houtimport Full Res 5 Robbe Chiers Large

Vandecasteele Houtimport

Choose life, choose wood

  • Campagne
  • Rebranding
  • Digitaal
  • Webdesign
  • Storytelling
  • 2019—2020

Voor Vandecasteele Houtimport werkten we samen aan een duidelijke omschrijving van de missie, visie en waarden van hun bedrijf. Een nieuwe look & feel versterkte de passie voor het esthetische van het bedrijf, de familie en alle werknemers. De waarden werden doorvertaald in alle communicatie.

VDC Verzamel
Choose wood

Bovendien bouwden we met Vandecasteele, ambassadeur voor hout als bouwmateriaal, een helder en fact based verhaal uit over de duurzaamheid van hout, onder de slogan: ”Choose wood”.

Deze boodschap, de nieuwe look & feel, content en branding van Vandecasteele worden als eerste stap uitgerold in een volledig nieuwe website. Hiervoor verzorgden we de structuur, het uittekenen van de wireframe, design en content. De ontwikkeling was in samenwerking met Code d’Or, met bijzondere aandacht voor SEO, gebruiksvriendelijke CMS en monitoring. We sloten aan met de doorvertaling naar social media en newsletters.

→ Website

VDC Verzamel Mission
Mission en vision

Vandecasteele wil dé Europese ambassadeur worden voor duurzame houthandel. Dit stralen ze uit in hun communicatie, manier van werken en contacten.

VDC values C
VDC choose life
VDC advertenties

"Nature is the most precious gift to life. Using wood as a renewable material equals contributing to a sustainable world.”

Stefaan Vandecasteele

Duidelijke iconen

Een boodschap of doelstelling kan vaak niet in 1 woord worden weergegeven, terwijl een duidelijk icoon dat wel kan. De waarden en doelstellingen van Vandecasteele: duidelijk!

VDC Icons

Gelijkaardige projecten

×
Thank you! Your download will start momentarily. Closes in 3