Onze benadering

Campagne

Lead Generation Campagnes, Radio & TV Spots, HR Campagnes, Merkbekendheid, Projectontwikkeling, Online Campagnes

Branding

Logo Ontwerp, Naambedenking, Huisstijl, Brochures, Folders, Verpakkingen, Beursstanden, Storytelling, Advertenties, Fotografie, Copywriting

Webdesign

Websites, Webshops & opzet Shopify, Newsletter & e-mail campagnes, Landingpagina’s, Video Animaties

Online Marketing

SEO, SEA, E-Mail Marketing, Content Marketing, Social Media, Influencers, Online Lead Generation, Online Video

Beeld 1

Teamwork

(Re)branding is teamwork. We werken intensief samen met de klant en ons netwerk van gespecialiseerde partners (fotografen, producers, web developers) om verrassende en kwaliteitsvolle analyses, strategiëen en artwork te creëren.

Designing starts with conversation. Bedrijven laten bloeien is niet onze enige drijfveer. Overal waar we komen, willen we zinvolle menselijke interactie creëren. Dat doen we ook door interviews, workshops en feedbacksessies te organiseren.

The brand in the market

We starten met een onderzoek van het merk, de klant en zijn positie in de markt. Hoe gedragen en positioneren andere spelers zich? Hetzelfde principe staat steeds centraal: respect voor het merk. Bij het ontwikkelen van jouw communicatieplan houden we steeds rekening met de unieke eigenschappen van het merk.

We are always curious to meet new talent.

Contact us!

The Brand Promise

Jouw waarden en brand promise laten we reflecteren in jouw visuele bedrijfsidentiteit: logo, look & feel, digitale aanwezigheid.

Roll Out

We ontwikkelen een go-to-market strategie en 360° rebranding campagne om via alle touchpoints het vernieuwde merk te lanceren op de markt. Daarbij worden duidelijke doelen gesteld.

Stappen

Luisteren naar jouw vragen
Jouw doelen bepalen
Brainstormsessies en interactieve workshops
Strategie en planning
Creatie / Art work / Productie / Go-to-market